Gutt 9 år søker assistenter til en hverdag med påfunn og sprell (BPA)

Jeg er en glad gutt som liker fart, spenning, tull og tøys

Hei, jeg heter Ole Johan og er snart 9 år. Jeg bor på Kvaløysletta sammen med storebror, mamma og pappa.

Jeg er en glad gutt som liker fart, spenning, tull og tøys. På fritiden har jeg noen faste rutiner, men ellers trives jeg med aktiviteter ute og inne. Jeg trenger også å slappe av og da ser jeg gjerne på film eller hører på musikk. På vinteren er min favorittaktivitet å kjøre snøscooter.

Jeg er født med cerebral parese og epilepsi, min funksjonshemning gjør at jeg trenger hjelp til alt i hverdagen. Jeg kan ikke prate, men bruker kroppsspråket mitt til å kommunisere med deg. Har du hørt om Tobii? Det er en maskin jeg kan prate gjennom med øynene mine, og den øver jeg meg på hver dag. Det er vanskelig for meg å spise og drikke med munnen så dette gjør jeg gjennom knapp på magen.

Som assistent hos meg vil du ha varierte arbeidsoppgaver og bidra til at jeg får mer selvbestemmelse i min hverdag. Jeg digger familien min, men jeg har også lyst til å gjøre mine ting.

Arbeidsoppgaver:

 • Pleie og stell
 • Bistand til måltid
 • Trening
 • Lek og morro
 • Håndtering av hjelpemidler
 • Håndtering av medisiner
 • Bli med på korte og lengre reiser etter avtale
 • Forflytning
 • Være med på aktiviteter
 • Avlastning

Dine personlige egenskaper:

 • Vise omsorg og trygghet
 • Være leken og kreativ
 • Jobbe godt og selvstendig
 • Kommunisere åpent med de rundt deg
 • Være løsningsorientert
 • Like å være ute
 • By på deg selv
 • Du vil jobbe tett på meg og min familie, så kjemi må stemme.

Kvalifikasjoner:

 • Beherske norsk, muntlig og skriftlig.
 • Være fylt 18 år
 • Førerkort klasse B
 • Gjerne førerkort klasse S (snøscooter), men ikke et krav.
 • Plettfri vandel
 • Gjerne erfaring med barn
 • Pålitelig og punktlig

Arbeidstid:

 • Kveld i ukedager
 • Hver tredje helg (dag, aften og natt)
 • I ferier og på fridager er det dag, aften og natt.

Antall stillinger: 4

Stillingsprosent: 20-40%

Fast stilling og tilkallingsvikarer.

Mulighet for å jobbe mer til sommeren.

Du vil få nødvendig kurs og opplæring ved ansettelse. Stilling av denne art krever politiattest.

Send CV ved søknaden. Vi ønsker to referanser.

Lifa-BPA er en lokal leverandør av Brukerstyrt personlig assistanse (BPA) i Tromsø. BPA er en alternativ måte å organisere behovet for assistanse på i hverdagen for personer med funksjonsvariasjoner. De som velger tjenesten ønsker å ta større ansvar for egen hverdag, skreddersy assistansen til sine behov, tilpasse organisering, planlegge målrettet og ansette dedikerte ansatte i samarbeid med sin leverandør. Vår visjon er at alle mennesker skal leve livene sine slik de ønsker.

Lifa-BPA er arbeidsgiver. De gir ansatte gode pensjonsordninger og attraktive lønns- og arbeidsvilkår for den viktige jobben de gjør i arbeidslederes hverdag.

Lønn fra 193kr pr time, + tillegg for kveld/natt/helg og helligdag

Om stillingen

Stillingstittel: Brukerstyrt personlig assistent (BPA)

Sted: Tromsø

Ansettelsesform: Fast

Stillingsprosent: 20-40%

Heltid/deltid: Deltid

Antall stillinger: 4, pluss tilkallingsvikar

Arbeidsdager: Ukedager, Lørdag, Søndag

Arbeidstid: Aften, dag/aften/natt på helg og fridager

Lønn fra: 193 kr/t

Søknad

Søknadsfrist: 25.05.22

Ansettelsesprosess: Intervju gjennomføres fortløpende.

Søknad sendes til: camilla@lifa-bpa.no

Send søknad