Æ er 9 år og klar førr å la assistenta bli en del av min kværdag, e det dæ? (BPA)

Yess, jeg har fått muligheten til å ha BPA! Det gir meg muligheten til å gjøre mer av det jeg liker uten mamma og pappa på slep. Jeg digger familien min, men av og til skulle jeg gjerne vært mer selvstendig og få gå min vei. Du lurer kanskje på hvorfor jeg har fått BPA? Jeg er 9 år, født med cerebral parese og epilepsi, sitter i rullestol og trenger bistand til det meste i hverdagen. Men jeg har også egne meninger, glimt i øyet og digger å være der det skjer.

Jeg går på skole, spiller musikk og har ellers mange rutiner i hverdagen som tar sin tid. Det vil derfor være veldig fint med assistenter som har lyst til å delta i rutinene men også aktiviteter som bading, turer ute på sykkel eller snøscooter, se film og kanskje en rampestrek eller to.

Jeg ser etter deg som er omsorgsfull, kreativ, tydelig, har humor og ser verdien av å bli en viktig del av mitt liv.

Vi er ny i BPA, men hos oss ønsker vi at du skal ha det bra, trives på jobb og oppleve at du er velkommen. Du vil få opplæring i utstyret mitt og kurs for at du skal være trygg når du er på jobb. Ellers får du oppfølging underveis og vi håper assistentene ønsker å delta på sosiale sammenkomster slik at de blir bedre kjent.

For at du skal vite litt mer om hva en hverdag innebærer, har vi laget en liste med oppgaver i min hverdag:

 • Bistand til måltid (jeg får mat via en knapp på magen)
 • Stell, påkledning og forflytning
 • Trening
 • Delta i aktivitetene jeg liker
 • Medisinering, du får kurs og opplæring
 • Bruke mine hjelpemidler, du får opplæring.
 • Avlastningshelg
 • Lek og moro

Dine personlige egenskaper:

 • Vise omsorg og trygghet
 • Være leken og kreativ
 • Jobbe godt og selvstendig
 • Kommunisere åpent med de rundt deg
 • Være løsningsorientert
 • Like å være ute
 • By på deg selv
 • Du vil jobbe tett på meg og min familie, så kjemi er viktig

Kvalifikasjoner:

 • Beherske norsk, muntlig og skriftlig (minimum B2)
 • Være fylt 18 år
 • Sertifikat klasse B
 • Gjerne sertifikat klasse S (snøscooter), men ikke et krav.
 • Plettfri vandel
 • Gjerne erfaring med barn
 • Pålitelig og punktlig

Arbeidstid:

 • Før og etter skolen, Ettermiddag/kveld i ukedager
 • Dag/ettermiddag i ferier og fridager
 • Arbeid hver tredje helg
 • Avlastning hver tredje helg, vaktene er da dag, aften og natt.

Arbeidssted: I huset mitt på Kvaløysletta og ellers der jeg befinner meg.

Antall stillinger: inntil 5

Stillingsprosent: 20-60%

Fast stilling

Send CV med i søknaden og vi ønsker to referanser.

Søknadsfrist: 15 august. Vi intervjuer fortløpende, og rett kandidat kan ansettes før fristen utløper.

Lifa-BPA er en lokal leverandør av Brukerstyrt personlig assistanse (BPA) i Tromsø. BPA er en alternativ måte å organisere behovet for assistanse på i hverdagen for personer med funksjonsvariasjoner. De som velger tjenesten ønsker å ta større ansvar for egen hverdag, skreddersy assistansen til sine behov, tilpasse organisering, planlegge målrettet og ansette dedikerte ansatte i samarbeid med sin leverandør. Vår visjon er at alle mennesker skal leve livene sine slik de ønsker.

Lifa-BPA er arbeidsgiver. De gir ansatte gode pensjonsordninger og attraktive lønns- og arbeidsvilkår for den viktige jobben de gjør i arbeidslederes hverdag.

Lønn fra 193kr pr time, + tillegg for kveld/natt/helg og helligdag

Om stillingen

Stillingstittel: Brukerstyrt personlig assistent (BPA)

Sted: Tromsø

Ansettelsesform: Fast

Prosent: 20-60% etter avtale

Heltid/deltid: Deltid

Antall stillinger: inntil 5

Arbeidsdager: Ukedager, Lørdag, Søndag,

Arbeidstid: Dagtid, Kveld, Natt

Arbeidstidsordning: Turnus

Oppstart: Etter avtale

Søknad

Søknadsfrist: 15.08.2022

Send søknad

Camilla Sigvaldsen

Fagleder

Hvis du har spørsmål, kan du ringe oss på:

930 74 007