Hei du, e du den æ ser etter?

Æ e en gutt på 9 år med CP, æ sitt i rullestol og kan ikke snakke med ord sånn som du. Men når vi blir kjent, så blir du å forstå mæ 😊 Æ like at ting skjer og æ like å være midtpunktet. Som regel e æ veldig glad, har godt kroppsspråk, like fart og spenning, være ute, vannkrig, spill og baking. Det e en del rutineoppgava i min hverdag, æ kan nevne noen. Ståtstative/innowalken, den får kroppen min opp å stå og e super å stå i mens æ gjør lekse. Knapp på magen, der får æ maten min. Sykkelvogna, ja vess du tar mæ me i den så storkose æ mæ. Har fleire hjelpemidla, men alle får du god opplæring i vess du vil være en del av min kværdag.

Men kæm e du? Sia æ bor sammen med mamma, pappa og storebror, så e det viktig at du vise respekt, er punktlig, har humor og ikke e redd førr å ta i et tak. Førr mæ e det viktig at du vil ta del i min hverdag, leke me mæ, tulle og rase, ja kanskje du tell og me vil gjøre litt ugang me mæ 😉 Æ like åsså å kjøre snøscooter. Et krav til stillingen e at du må ha førerkort, æ har nemlig egen bil.

Det e noen andre regla åsså, som vi må følge:

  • Du må være over 18 år.
  • Levere politiattest som ikke e eldre enn 3 måna, du får hjelp av Lifa-BPA.
  • Du må ha medisinkurs, men det får du når du starte hvis du ikke har.
  • Du må snakke godt norsk, sia æ ikke har språk og du skal bidra til at æ får sagt det æ vil si, så må vi forstå hverandre godt.

Sæll om det kanskje er ting du ikke har gjort før, men syns at detta høres spennende ut, så håpe æ du sende inn en søknad 😊 Æ treng en person hver tredje helg og fast hver torsdag. Det blir også mulighet for å jobbe ekstra.

Antall faste stillinger: 1

Stillingsprosent: 32 %

Arbeidstid:

Hver tredje helg lørdag og søndag kl. 10-19.

En fast dag hver uke: kl. 14.30-20

En fast dag hver tredje uke: kl. 14.30-20

Søknadsfrist: 31.05.23.

Søknad med cv sendes til : camilla@lifa-bpa.no

Aktuelle kandidater blir kontaktet fortløpende.

Lifa-BPA er en lokal leverandør av Brukerstyrt personlig assistanse (BPA) i Tromsø. BPA er en alternativ måte å organisere behovet for assistanse på i hverdagen for personer med funksjonsvariasjoner. De som velger tjenesten ønsker å ta større ansvar for egen hverdag, skreddersy assistansen til sine behov, tilpasse organisering, planlegge målrettet og ansette dedikerte ansatte i samarbeid med sin leverandør. Vår visjon er at alle mennesker skal leve livene sine slik de ønsker.

Lifa-BPA er arbeidsgiver. De gir ansatte gode pensjonsordninger og attraktive lønns- og arbeidsvilkår for den viktige jobben de gjør i arbeidslederes hverdag.

Som ansatt kan du forvente blant annet:

  • God opplæring, veiledning og tilvenning fra foreldrene og fagpersoner innen alle relevante områder
  • Et hyggelig, positivt og inkluderende arbeidsmiljø
  • Blir en del av et stort team som spiller hverandre gode
  • En givende, berikende arbeidshverdag og en meningsfull jobb
  • Medvirke til egen arbeidshverdag og kompetanseheving
  • Delta på kurs og kompetanseheving

Lifa-BPA er arbeidsgiver. De gir ansatte gode pensjonsordninger og attraktive lønns- og arbeidsvilkår for den viktige jobben de gjør i arbeidslederes hverdag.

Lønn fra 195kr pr time, + tillegg for kveld/natt/helg og helligdag

Om stillingen

Stillingstittel: Brukerstyrt personlig assistent (BPA)

Sted: Tromsø

Ansettelsesform: Fast

Prosent: Etter avtale

Heltid/deltid: Deltid

Antall stillinger: 1 fast

Arbeidsdager: Ukedager, Lørdag, Søndag

Arbeidstid: Dagtid, Kveld, Natt

Arbeidstidsordning: Turnus

Oppstart: Etter avtale

Søknad

Søknadsfrist: 31.05.23