Jeg er ei jente på 11 år og jeg har BPA 😊 Vil du jobbe hos meg?

Liker du å være med på aktiviteter, være sosial og å bidra til at andre kan nå sitt fulle potensial? Da kan denne jobben være noe for deg.

Jeg har masse på hjertet, egne meninger og godt humør. Jeg har venner og flere fritidsaktiviteter, og jeg sitter i rullestol og trenger hjelp til det meste. Jeg har behov for å kunne ta mine egne valg og gjøre aktiviteter på mine premisser, uten at foreldrene mine skal følge etter overalt! Tromsøbadet, kulturskolen, dans, shopping, kreativitet, turer ute og musikk er noen av mine interesser. Med assistenter er dette mulig! Jeg stortrives sammen med de jeg har nå, men jeg trenger noen flere. Hvis du synes dette høres ut som noe for deg, eller du er nysgjerrig på hva en jobb hos meg innebærer, håper jeg du søker.

Hos oss blir du en del av et inkluderende arbeidsmiljø der mamma og pappa har stort fokus på trivsel og god opplæring. Vi har flere sosiale tilstelninger i løpet av året der vi samler assistentene slik at de kan bli kjent. Mamma og pappa synes det er veldig kjekt når assistentene vil være med på reiser, vi har nemlig en hytte i Trøndelag, venner i Bergen og vi har lyst til å reise på utenlandsferie.

Litt om arbeidsoppgavene du kan forvente deg:

 • Jeg prater via noe som kalles Tobii, det er en maskin jeg styrer med øynene. Foruten den har jeg enkelte ord og kroppsspråk, så vi kommer til å forstå hverandre.
 • Du vil jobbe med meg før og etter skoletid, og i helger ved behov. Noen ganger er dere flere på jobb samtidig.
 • Jeg trenger hjelp til personlig hygiene og påkledning, og jeg trenger hjelp når jeg skal spise.
 • For at jeg skal komme meg opp, ned og rundt omkring, krever det at du forflytter meg, men jeg har mange hjelpemidler som vil hjelpe deg.
 • Jeg har noen medisiner som du må administrere, men du får medisinkurs slik at du blir trygg.
 • Bli med meg på store og små aktiviteter i hverdagen, både hjemme og ute på farten.

Egenskaper jeg ønsker i deg:

 • Du er en trygg, ansvarsfull og pålitelig voksen.
 • Fleksibel og løsningsorientert.
 • Du kan skape gode relasjoner og har evnen til å se mennesket bak funksjonsvariasjoner.
 • Tilstede og nærværende sammen med meg.

Hos oss ønsker vi at du skal:

 • Føle deg trygg og verdsatt på jobb.
 • Være trygg på at vi følger de lover og regler som vi har å forholde oss til.
 • Få en stabil og forutsigbar arbeidshverdag.
 • Oppleve en god og åpen kommunikasjon.

Det vil bli gitt nødvendig opplæring i sikring i bil, medisinhåndtering, forflytning, assistentrollen og bruk av hjelpemidler (inkludert kommunikasjonshjelpemidler).

Stillingen har noen overordnede krav:

 • Sertifikat klasse B
 • Politiattest
 • Gode kunnskaper i norsk muntlig og skriftlig (min. B2)
 • Over 18 år
 • På grunn av arbeidets art søkes kun kvinner
 • Personlig egnethet blir vektlagt

Arbeidstiden kan fint kombineres med studier eller annen deltidsjobb. Jeg bor sentralt slik at du lett kan benytte deg av kollektivtransport. For at uken min skal bli komplett ser jeg nå etter assistenter som kan jobbe:

Tirsdager: 15.45-21.00.

Onsdager: 12.00-16.30.

2 lørdager per måned: 08.30-14.00 (deler av vakta sammen med annen assistent)

1 søndag per måned: 13.00-21.00.

Jeg ser etter 2-3 assistenter, stillingsprosent ca 14-20% alt etter hvilke vakter du kan jobbe. Det er store muligheter for å jobbe ut over den avtalte turnus.

Aktuelle kandidater kan bli kontaktet før søknadsfristen utløper.

Lifa-BPA er en lokal leverandør av Brukerstyrt personlig assistanse (BPA) i Tromsø. BPA er en alternativ måte å organisere behovet for assistanse på i hverdagen for personer med funksjonsvariasjoner. De som velger tjenesten ønsker å ta større ansvar for egen hverdag, skreddersy assistansen til sine behov, tilpasse organisering, planlegge målrettet og ansette dedikerte ansatte i samarbeid med sin leverandør. Vår visjon er at alle mennesker skal leve livene sine slik de ønsker.

Lifa-BPA er arbeidsgiver. De gir ansatte gode pensjonsordninger og attraktive lønns- og arbeidsvilkår for den viktige jobben de gjør i arbeidslederes hverdag.

Som ansatt kan du forvente blant annet:

 • God opplæring, veiledning og tilvenning fra foreldrene og fagpersoner innen alle relevante områder
 • Et hyggelig, positivt og inkluderende arbeidsmiljø
 • Blir en del av et stort team som spiller hverandre gode
 • En givende, berikende arbeidshverdag og en meningsfull jobb
 • Medvirke til egen arbeidshverdag og kompetanseheving
 • Delta på kurs og kompetanseheving

Lifa-BPA er arbeidsgiver. De gir ansatte gode pensjonsordninger og attraktive lønns- og arbeidsvilkår for den viktige jobben de gjør i arbeidslederes hverdag.

Lønn fra 195kr pr time, + tillegg for kveld/natt/helg og helligdag

Om stillingen

Stillingstittel: Brukerstyrt personlig assistent (BPA)

Sted: Tromsø

Ansettelsesform: Fast

Prosent: Etter avtale

Heltid/deltid: Deltid

Antall stillinger: 2-3

Arbeidsdager: Ukedager, Lørdag, Søndag

Arbeidstid: Dagtid, Kveld

Arbeidstidsordning: Turnus

Oppstart: Etter avtale

Søknad

Søknadsfrist: 20.04.2023

Søknad sendes til : camilla@lifa-bpa.no

Hvis du har spørsmål kan du kontakte oss på tlf: 930 74 007