10 år gammel gentleman med glimt i øye rekrutterer klubbmedlemmer

Alle har vel hatt en drøm om å tilhøre en eksklusiv klubb? No har du muligheten, æ har plass til noen få stykker inn i min spesielle klubb. Klubben har vart noen år og består av et gjeng med vellutvalgte BPA assistenter som gleder seg til å ønske velkommen til noen flere sammen med mæ.

Som i de fleste klubber har æ inntaksregler og opptaksprøve. Du bør være tøff nok til å utfordre til en heftig vannkrig når den nordnorske sommern slår til for fult. Ikkje være redd for å slå ut håret når digg musikk skal spilles. I konkurranser og spill garanterer æ at du møte motstand, å belag dæ på å muligens tape en del runder! I klubben min e det viktig at vi e ærlige, til å stole på, har humor, leker, raser og tuller.

For å kunne bli vurdert som fullverdig medlem er det et absolutt krav at du sammen med meg vil ta del i noen fantestreker, nyter følelsen av adrenalinkick når fart og spenning slår inn. Innimellom klubbens aktiviteter så har æ noen faste rutiner som må gjøres. De sørger vi for at du får opplæring i og blir trygg på. Trenger absolutt ingen forkunnskaper, alt kan læres. Det viktigste er at du vil, ønsker og har lyst til å være en del av mitt BPA-team.

Krav til stillingen:
• Du må være over 18 år
• Gode kunnskaper i norsk muntlig og skriftlig (minimum B2)

Antall stillinger:

1 stilling ca 15% med arbeid hver torsdag 14.30-20.00.

Det er mulig å jobbe mer i sommerferien og ellers ekstra ved behov.

Søknad sendes til camilla@lifa-bpa.no Merk søknad: «Gutt 10 år»
Søknadsfrist: 02.06.24
Arbeidssted: Tromsø

Jobben kan kombineres med studier.

Vi intervjuer fortløpende og rett kandidat kan ansettes før fristen utløper. Den som ansettes må fremvise gyldig politiattest (ordnes ved ansettelse) og gjennomføre et kurs som en del av opplæringen.

Lifa-BPA er en lokal leverandør av Brukerstyrt personlig assistanse (BPA) i Tromsø. BPA er en alternativ måte å organisere behovet for assistanse på i hverdagen for personer med funksjonsvariasjoner. De som velger tjenesten ønsker å ta større ansvar for egen hverdag, skreddersy assistansen til sine behov, tilpasse organisering, planlegge målrettet og ansette dedikerte ansatte i samarbeid med sin leverandør. Vår visjon er at alle mennesker skal leve livene sine slik de ønsker.

Lifa-BPA er arbeidsgiver. De gir ansatte gode pensjonsordninger og attraktive lønns- og arbeidsvilkår for den viktige jobben de gjør i arbeidslederes hverdag.

Som ansatt kan du forvente blant annet:

  • God opplæring, veiledning og tilvenning fra foreldrene og fagpersoner innen alle relevante områder
  • Et hyggelig, positivt og inkluderende arbeidsmiljø
  • Blir en del av et stort team som spiller hverandre gode
  • En givende, berikende arbeidshverdag og en meningsfull jobb
  • Medvirke til egen arbeidshverdag og kompetanseheving
  • Delta på kurs og kompetanseheving

Lifa-BPA er arbeidsgiver. De gir ansatte gode pensjonsordninger og attraktive lønns- og arbeidsvilkår for den viktige jobben de gjør i arbeidslederes hverdag.

Lønn fra 208 kr pr time, + tillegg for kveld/natt/helg og helligdag

Om stillingen

Stillingstittel: Brukerstyrt personlig assistent (BPA)

Sted: Tromsø

Ansettelsesform: Fast

Prosent: 15%

Heltid/deltid: Deltid

Antall stillinger: 1

Arbeidsdager: Ukedager

Arbeidstid: Kveld,

Arbeidstidsordning: Turnus

Oppstart: Etter avtale

Søknad

Søknadsfrist: 02.06.2024